Piano verhuizen

Piano verhuizen met Eduard Strang

Eduard Strang Verhuizingen is uw betrouwbare partner voor een zorgeloze piano verhuizing. We begrijpen dat uw piano een waardevol bezit is, zowel financieel als emotioneel. Daarom staan onze vakkundige verhuisspecialisten klaar om uw piano met de grootste zorg te verplaatsen. Met jarenlange ervaring in het verhuizen van piano’s van diverse soorten en afmetingen, weten we als geen ander hoe we uw kostbare instrument veilig kunnen transporteren. Onze toegewijde aanpak en gebruik van professionele technieken garanderen dat uw piano in perfecte staat aankomt op de gewenste bestemming.

Kun je zelf een piano verhuizen?

Een piano verhuizen lijkt wellicht een uitdaging die u zelf wilt aangaan, maar het is belangrijk om te begrijpen dat dit geen alledaagse klus is. Piano’s zijn aanzienlijk zwaar en delicaat, verkeerd handelen kan leiden tot ernstige schade aan het instrument. Het verplaatsen van een piano vereist niet alleen de juiste apparatuur, maar ook de expertise van ervaren professionals. Bij Eduard Strang Verhuizingen beschikken onze vakmensen over de nodige vaardigheden en middelen om uw piano veilig en efficiënt te transporteren. Vermijd risico’s en vertrouw op onze gespecialiseerde dienstverlening voor een vlekkeloze piano verhuizing die aan al uw verwachtingen voldoet. Uw kostbare piano verdient niets minder dan het beste.

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen? / Wat is voor u het makkelijkste?

 • bij u thuis
 • video-gesprek en video-taxatie
 • online offerte
 • bij ons op het verhuisbedrijf
 • ik wil eerst graag een indicatie
 • ik heb advies nodig
image description

Hoe kun je het beste een piano vervoeren?

Het succesvol vervoeren van een piano vereist niet alleen expertise in hanteren, maar ook de juiste voertuigen en uitrusting. Bij Eduard Strang Verhuizingen beschikken we over speciaal ontworpen verhuiswagens die zijn uitgerust met geavanceerde bevestigingssystemen om uw piano veilig te stellen tijdens het transport. Onze ervaren verhuisspecialisten weten precies hoe ze uw kostbare instrument moeten vastzetten om schuiven en beschadiging te voorkomen. Bovendien houden we rekening met de omstandigheden van de weg, zodat uw piano soepel en zonder problemen op de gewenste bestemming aankomt. Als u uw piano zonder enige schade wilt verhuizen, vertrouw dan op de expertise van Eduard Strang Verhuizingen en onze professionele verhuiswagens.

Wat kost het om een piano te verhuizen?

De kosten voor het verhuizen van een piano kunnen variëren. De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. De grootte en het type piano, de afstand van de verhuizing, eventuele speciale vereisten en de bereikbaarheid van zowel het ophaal- als afleveradres spelen een rol in de uiteindelijke prijs. Bij Eduard Strang Verhuizingen begrijpen we dat elke verhuizing uniek is en een persoonlijke aanpak vereist. Daarom raden we onze klanten aan om een offerte aan te vragen om een nauwkeurige prijsopgave te ontvangen. Deze is dan volledig is afgestemd op uw specifieke situatie en wensen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat en ontdek hoe wij u kunnen helpen met een vlekkeloze en professionele piano verhuizing.

Kun je een piano kantelen?

Het kantelen van een piano is technisch mogelijk, maar het is een proces dat uiterste voorzichtigheid vereist. Piano’s zijn complexe instrumenten met interne mechanische onderdelen die gevoelig zijn voor schade bij ruwe behandeling. Bij het kantelen van een piano is er een risico op ontstemming, beschadiging van toetsen of zelfs structurele schade.

De voordelen van Strang

 • Eduard Strang Verhuizingen biedt een de grootste zekerheid van vervoer
 • We bieden het volledige pakket aan: van het verpakken van uw kunstobjecten tot en met de complete organisatie van het transport op de juiste bestemming
 • Onze goed getrainde en specialistische art-handlers zorgen voor het zorgvuldig vervoeren van uw bezit
 • We vervoeren zowel nationaal als internationaal, per weg, per zee en door de lucht
 • Speciaal geconditioneerd wagenpark, volgens de gestelde eisen van musea en bruikleengevers
 • Douane-depot voor kunstobjecten en antiek
 • Verzekeringen, all risk, lokaal- tot en met werelddekking
 • Maatwerk voor particulieren, musea, bruikleengevers, antiquairs en kunsthandelaars
 • Behandeling van één enkel object tot een met een complete collectie
 • We garanderen uiterste discretie

Hulp nodig bij uw piano verhuizing?

Heeft u nog vragen of wilt u aanvullende informatie of advies met betrekking uw piano verhuizing of benieuwd naar onze andere verhuisdiensten? Onze klantenservice is u graag van dienst voor particuliere verhuizingen of bedrijfsverhuizingen. Vraag ons gerust om een offerte of neem direct contact met ons op.

 

Meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!