Seniorenverhuizing

Seniorenverhuizing: op uw gemak en zonder zorgen!

verhuizen met Eduard Strang verhuizingen Vught Den BoschGaat u binnenkort verhuizen naar een senioren- of zorgwoning? En zou u tijdens deze verhuizing alle hulp wel kunnen gebruiken? Wij snappen dat verhuizen naar een andere woning veel stress op kan leveren een een grote impact kan hebben op uw leven. Maar: het hoeft niet stressvol te zijn. Eduard Strang Verhuizingen is gespecialiseerd in seniorenverhuizingen en onze ervaren verhuizers staan altijd voor u klaar. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw verhuizing, wij halen alle zorgen uit uw handen!

Laten we beginnen met een adviesgesprek, waarin we al uw vragen en behoeften kunnen bespreken.

Dit gesprek, dat volledig vrijblijvend en kosteloos is, vindt plaats bij u thuis, zodat we uw specifieke situatie kunnen bekijken en beter kunnen begrijpen wat voor u belangrijk is. We willen graag horen wat uw wensen zijn en waar we u het beste mee kunnen helpen.

Als u meer tijd nodig heeft voor dit gesprek, is dat geen probleem. Geef het duidelijk aan, zodat we voldoende tijd kunnen inplannen om alles rustig en grondig met u door te nemen. Uw comfort en begrip zijn voor ons van het grootste belang. Soms zijn er speciale omstandigheden waarmee we rekening moeten houden, zoals wanneer u, uw partner of een van uw ouders te maken heeft met dementie, of als er angst is voor de verhuizing. We willen u verzekeren dat we deze omstandigheden serieus nemen en ons best zullen doen om uw belangen te respecteren en u te begeleiden op een manier die voor u het meest geschikt is.

Kortom, we zijn hier om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw verhuizing zo soepel en stressvrij mogelijk verloopt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om een adviesgesprek in te plannen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten en u te helpen bij deze belangrijke stap. U kunt ons tijdens kantoortijden bellen op nummer 0736563300 of het contactformulier invullen

Hulp bij uw verhuizing

Wanneer uw leeftijd toeneemt en u hulp en extra ondersteuning wenst, kan het een uitkomst zijn om uw grote huis in te ruilen voor een kleinere seniorenwoning. Denk hierbij aan een woning waar alles gelijkvloers is en die aansluit bij uw vragen en wensen. Hier kunt u wel zelfstandig wonen, maar u zal zich een stuk comfortabeler en veiliger voelen wanneer u een jaartje ouder wordt. De verhuizing zelf kan gepaard zijn met tijdsdruk en het kan lastig zijn om het overzicht te houden, wat resulteert in veel stress. Schakel verhuisbedrijf Eduard Strang in, zodat u met een gerust hart naar uw nieuwe woning kunt verhuizen.

De senioren verhuisservice van Eduard Strang Verhuizingen

Een seniorenverhuizing is een zogenoemde zorgverhuizing vraagt een andere aanpak dan een ander soort verhuizing. Bij Eduard Strang Verhuizingen zijn we gespecialiseerd in het verhuizen van ouderen/senioren. Voor ons is dit dagelijks werk: we helpen u met de voorbereiding, de verhuizing zelf en ook na de verhuizing zijn wij er voor u. We maken gebruik van onze kennis en ervaringen, zodat wij u op een zo gestructureerd mogelijke manier kunnen helpen. We starten met een oriënterend gesprek, waarin wij uitleggen wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast kunt u aangeven wat uw wensen zijn, waar u hulp bij nodig heeft en welke vragen u nog heeft. We maken een plattegrond waarop we samen bepalen welke meubel waar moet kom en te staan. We helpen u bij het uitzoeken van uw spullen en geven het een plekje in uw nieuwe huis. Daarnaast ondersteunen we u tijdens het opleveren van uw oude woning. Eduard Strang Verhuizingen is geen standaard verhuisbedrijf, wij staan voor echt goede service en bij ons staat uw welzijn op nummer 1!

Het uitzoeken en sorteren van uw spullen

Het blijkt dat het uitzoeken en opruimen van uw spullen zo’n 90 procent van uw tijd kost. Het inpakken zelf 5 tot 10 procent. Ook wanneer u van een grote woning naar een kleinere woning verhuist, kan het lastig zijn om te bepalen wat u meeneemt en wat niet. Heeft u spullen die u niet kunt missen, maar die niet passen in de nieuwe woning? Dan bieden wij ook opslag aan of andere verhuisdiensten zoals inpakservice aan. Hier vallen ook antiek- en kunststukken verhuizen onder. Wij kunnen u helpen bij het bepalen van de bestemming, of het nu moet worden opgeslagen, of moet worden vervoerd naar een familielid of koper.

De voordelen van verhuizen met Strang

  • We begeleiden u tijdens het gehele proces;
  • Wij helpen u bij het uitzoeken en sorteren van uw spullen;
  • U wordt volledig ontzorgd door professionals;
  • We werken met een speciale verhuisverzekering, met een dekking tot maximaal 100.000 euro;
  • Ook na de verhuizing kunt u rekenen op onze service;
  • We stemmen alles met u af, we doen niets waar u niet van weet of waar u niet achter staat;
  • We bieden opslag aan voor spullen die u niet mee wilt nemen, maar wel wilt behouden;
  • Heeft u antiekstukken die u wilt verkopen? Wij kunnen u doorverwijzen naar bijvoorbeeld een antiquair;
  • Eduard Strang verhuizingen voldoet aan het keurmerk Erkende Verhuizers, wat betekent dat u verzekerd bent van een goede kwaliteit verhuizing.

Kies voor verhuizen met Strang

We willen u erop attenderen dat het van belang is dat u tijdig aangeeft (zo’n 2 of 3 maand van tevoren) dat u gaat verhuizen. Op deze manier kunnen wij u zo goed mogelijk helpen en begeleiden. Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.