Verhuisdozen kopen

Goede en stevige verhuisdozen kopen

Tijdens een verhuizing is de kans op schade groot wanneer spullen niet goed worden ingepakt. Gelukkig kunt u een hoop doen om dat te voorkomen. Het begint bij de juiste verhuisdozen. Verhuisdozen zijn een stuk steviger dan gewone kartonnen dozen, en blijven ook tijdens het transport heel.

Verhuisdozen kopen Eduard Strang Verhuizigen Vught Den Bosch NederlandTypische kenmerken van verhuisdozen

Verhuisdozen hebben een aantal typische kenmerken. Ten eerste is het karton dikker dan standaard dozen. Dat maakt ze een stuk stabieler. Daardoor is het mogelijk om meerdere dozen op elkaar te stapelen, zonder dat ze inzakken.

De dozen zijn ook gemakkelijk in elkaar te zetten. Meestal klapt u ze in een simpele beweging uit. Voor het afsluiten heeft u geen plakband nodig. De inkepingen in de bovenste kleppen steken in elkaar, en houden de doos gesloten.

Tot slot zorgen de handvatten voor draaggemak. U stapelt gemakkelijk meerdere dozen op elkaar, zonder dat uw vingers bekneld raken. Verhuizing geslaagd? Haal de dozen dan gemakkelijk uit elkaar en bewaar ze voor een volgende keer. Of gebruik ze voor opslag van spullen. Door het stevige karton gaan de verhuisdozen meerdere verhuizingen mee.

Soorten verhuisdozen

Verschillende spullen vragen om verschillende soorten verhuisdozen. Hieronder volgt een overzicht.

Boekendoos & standaard verhuisdoos

Standaard verhuisdoos

Dit is de standaard verhuisdoos voor uiteenlopende spullen. De doos heeft een maat van 48 x 34 x 38 cm, is voorzien van stevige handvatten en is zelfsluitend. Zowel nieuw als gebruikt te verkrijgen.

Boekendoos

De boekendoos is een stuk lager dan de standaard verhuisdoos. Zo voorkomt u dat de doos te zwaar wordt om te tillen. De afmetingen zijn 48 x 34 x 24 cm, is voorzien van stevige handvatten en is zelfsluitend. Zowel nieuw als gebruikt te verkrijgen.

Barrel

De barrel of emigratiedoos is speciaal voor grote en lichte items en zijn perfect op te stapelen in een zeecontainer. De afmetingen zijn 46 x 46 x 63 cm. De barrel wordt gesloten met plakband en is voorzien van stevige handvatten. Zowel nieuw als gebruikt te verkrijgen.

Archiefdoos

De archiefdoos is ideaal voor het verhuizen van administratie en papierwerk. Ordners kunnen er in hun geheel in. De afmetingen zijn 40 x 32 x 27 cm. De archiefdozen zijn zelfsluitend en voorzien van stevige handvatten. Uitsluitend nieuw te verkrijgen.

Garderobedozen

Met een garderobedoos verhuist u kleding gemakkelijk en kreukvrij. Door de meegeleverde roede pakt u simpelweg uw kledingstukken uit de kast, en hangt ze op in de doos. Eenmaal op de bestemming, hangt u ze zo weer op in de kast. De afmetingen zijn 40 x 55 x 1202 cm en zijn zelfsluitend. Zowel nieuw als gebruikt te verkrijgen.

Ander verhuismateriaal

Naast verhuisdozen, bieden we ook ander verhuismateriaal aan. Denk aan verhuisdekens, inpakpapier, noppenfolie, codeerstickers, tape en stretchfolie. Ook spullen die niet in een doos passen, komen veilig aan op de nieuwe bestemming.

Bestel uw verhuisdozen bij Strang

Verhuisdozen en ander verhuismateriaal bestelt u eenvoudig door een email te sturen met de hoeveelheden naar sales@strang.nl .  

Zie onderstaande weergave of open het PDF bestand: verhuiswinkel eduard strang verhuizingen vught 2022-6

de sterkste verhuisdozen voor de-het-zelvers

 

 

 

Verhuisofferte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw verhuizing. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!