Verhuizen met dementie

Verhuizen met dementie vraagt om goede voorbereiding

Gids voor verhuizen en dementie eduard strang verhuizingen vughtVerhuizen is voor mensen met dementie en voor hun geliefde en kinderen een ingrijpende gebeurtenis. Het is een dag die levens-veranderend is, vaak met veel emotie en een dosis stress. Maar als uw naaste met dementie meer zorg nodig heeft dan u kunt bieden, is een opname in een zorginstelling onvermijdelijk. Voor iemand met dementie is het erg moeilijk om de vertrouwde omgeving te moeten verlaten. Als u de impact van zo’n verhuizing begrijpt, kunt u uw naaste beter begeleiden voor, tijdens en na de verhuizing. Eduard Strang Verhuizingen heeft voor u een handige gids over verhuizen met dementie samengesteld.

Hoe deze gids kan helpen

In deze gids over verhuizen en dementie leest u handige tips over het verhuizen van iemand met dementie. Zodat u zich in alle rust alvast goed kunt voorbereiden op de verhuizing van uw dementerende geliefde, vader, moeder, een ander familielid of naaste.

–  download de gids: scrol verder voorbij onderstaande blauwe balk  –

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen? / Wat is voor u het makkelijkste?

  • bij u thuis
  • video-gesprek en video-taxatie
  • online offerte
  • bij ons op het verhuisbedrijf
  • ik wil eerst graag een indicatie
  • ik heb advies nodig
image description

Voordelen van de gids verhuizen en dementie

In onze gids verhuizen en dementie hebben wij informatie van ervaringsdeskundigen, mantelzorgers en zorgverleners samengevat in een handig beknopt overzicht. Na het lezen van de gids weet u:

  • Hoe u een verhuizing voor iemand met dementie makkelijker maakt;
  • Welke mensen u kunnen helpen;
  • Hoe u zichzelf en degene met dementie voorbereid op de verhuizing;
  • Wat u nog moet regelen na de verhuizing.

Met deze kennis op zak bent u beter voorbereid op de verhuizing en kunt u uw naaste met dementie beter begeleiden voor, tijdens en na deze ingrijpende gebeurtenis. Hierdoor verloopt de verhuizing een stuk soepeler, is er minder stress en voelt degene met dementie zich sneller thuis op de nieuwe woonlocatie.

Voor wie is deze gids bedoeld?

Voor iedereen die te maken krijgt met dementie en verhuizen. Als verhuisbedrijf proberen wij u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens het verhuisproces. Bij Eduard Strang Verhuizingen zijn we gespecialiseerd in verhuizingen naar zorginstellingen. Met onze verhuisdiensten voor dementie nemen wij alle zorg uit handen, zodat u zich alleen maar hoeft te focussen op wat écht belangrijk is.

Gids verhuizen & dementie download (gratis)

Gaat u binnenkort of in de toekomst iemand met dementie verhuizen? Download dan hieronder onze gratis gids met handige tips over verhuizen met dementie. Deze gids is opgemaakt  als officieel PDF document (u heeft hiervoor de (gratis) software nodig van firma Adobe: Adobe Acrobat Reader).

klik hier -> Gids verhuizen en dementie Eduard Strang verhuizingen web-versie 4 pdf

Gids voor verhuizen en dementie eduard strang verhuizingen vught

Vragen of behoefte aan contact?

Heeft u vragen of advies nodig over verhuizen met dementie? Neem dan contact met ons op. Onze verhuisexperts helpen u graag verder met onze verhuisdiensten voor dementie.

Verhuisofferte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw verhuizing. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!