Zorgverhuizing

Wat komt er kijken bij het verhuizen naar een zorginstelling?

Er komt een tijd dat het zelfstandig wonen voor senioren niet meer verantwoord is. Dat kan komen door ziekte, dementie en bijzondere zorg, maar ook door bijvoorbeeld de mobiliteit die ontbreekt. Als die fase is aangebroken moeten er keuzes gemaakt worden om het welzijn van een familielid veilig te stellen. Het geeft familieleden dan ook vaak een fijn gevoel als ze weten dat de oudere in goede handen is bij een zorginstelling. Het kan voor een senior een hele grote en moeilijke stap zijn om te moeten verhuizen uit de oude en vertrouwde omgeving. Eduard Strang Verhuizingen heeft veel ervaring met het verhuizen van ouderen en helpt u graag verder. Stap voor stap nemen wij alle zorgen uit handen, zodat u alleen maar hoeft te focussen op wat écht belangrijk is.

Zo gaat de zorgverhuizing in zijn werk

Gaat een dierbaar familielid verhuizen naar een zorginstelling? Dan moet er wel het een en ander geregeld worden. Niet alleen moet het huidige huis verkocht of verhuurd worden, ook moeten alle belangrijke spullen verhuisd worden tijdens de zorgverhuizing. Maar dat gaat wel iets anders in zijn werk. Aangezien de zorginstelling namelijk volledig ingerichte kamers heeft, is het vaak niet nodig om de gehele inboedel mee te nemen.

Boek een videotaxatie voor zorgverhuizing

Wel is het fijn als persoonlijke eigendommen meeverhuisd kunnen worden, om de nieuwe ruimte meteen als thuis te laten voelen. Het zal natuurlijk tijd kosten om helemaal te wennen, maar met een persoonlijke begeleiding kunnen we dat wel zo gemakkelijk mogelijk maken voor u. Om in kaart te brengen hoeveel spullen er verhuisd moeten worden, spreken we graag af. Dat kan fysiek met een goede kop koffie, maar tegenwoordig kan dat ook met een digitale taxatie. In dat geval gaan we door middel van een videogesprek door de woning. U laat ons zien wat er gedaan moet worden en aan de hand daarvan stellen wij een offerte voor u op. Aangezien iedere verhuizing uniek is, werken wij altijd met een offerte en plan van aanpak dat op maat is gemaakt voor u. Verantwoord én efficiënt!

Persoonlijke en deskundige zorgverhuizer

Eduard Strang Verhuizingen staat bekend om de persoonlijke en zachte benadering. We weten als geen ander hoeveel er komt kijken bij een verhuizing en daarom helpen we u graag. Onze zorgverhuizers nemen alles voor u uit handen door niet alleen het verhuizen over te nemen, maar ook al het geregel eromheen. We denken met u mee en zorgen ervoor dat u zo ontspannen mogelijk kunt verhuizen. Dan hoeft u alleen maar te denken aan de nieuwe inrichting na de zorgverhuizing. U kunt aangeven waar de spullen moeten komen en wij voeren het uit. Onze zorgverhuizers hebben jarenlange ervaring en kunnen u daarom precies vertellen wat u nodig heeft. Wilt u toch graag de bank ergens anders hebben staan? Dan regelen we dat. Alles om het u zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken.

Volledige ontzorging tijdens de seniorenverhuizing

Een seniorenverhuizing is veel meer dan alleen het verplaatsen van spullen. Het is een compleet nieuwe fase in het leven van de oudere, maar natuurlijk ook van de familie. Dat kan flink wat emoties met zich meebrengen. Daarom zullen wij er alles aan doen dat de verhuizing zo efficiënt en soepel mogelijk verloopt.

Eduard Strang Verhuizingen staat voor zorgzaam, ervaren, vakkundig en ook nog met medische kennis. Wilt u graag meer weten over onze verhuisdiensten en de mogelijkheden of over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op en we vertellen u er graag alles over!

Laten we beginnen met een adviesgesprek, waarin we al uw vragen en behoeften kunnen bespreken.

Dit gesprek, dat volledig vrijblijvend en kosteloos is, vindt plaats bij u thuis, zodat we uw specifieke situatie kunnen bekijken en beter kunnen begrijpen wat voor u belangrijk is. We willen graag horen wat uw wensen zijn en waar we u het beste mee kunnen helpen.

Als u meer tijd nodig heeft voor dit gesprek, is dat geen probleem. Geef het duidelijk aan, zodat we voldoende tijd kunnen inplannen om alles rustig en grondig met u door te nemen. Uw comfort en begrip zijn voor ons van het grootste belang. Soms zijn er speciale omstandigheden waarmee we rekening moeten houden, zoals wanneer u, uw partner of een van uw ouders te maken heeft met dementie, of als er angst is voor de verhuizing. We willen u verzekeren dat we deze omstandigheden serieus nemen en ons best zullen doen om uw belangen te respecteren en u te begeleiden op een manier die voor u het meest geschikt is.

Kortom, we zijn hier om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw verhuizing zo soepel en stressvrij mogelijk verloopt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om een adviesgesprek in te plannen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten en u te helpen bij deze belangrijke stap. U kunt ons tijdens kantoortijden bellen op nummer 0736563300 of het contactformulier invullen