Binnenland

Verhuizen binnen Nederland

Gun uzelf een echte verhuizer

U heeft verhuisplannen. Misschien nog niet direct, maar de verhuizing komt er hoe dan ook aan. Met alle verhuisstress die erbij schijnt te horen en veel, heel veel werk. Maar is dat wel zo?
Een verhuizing komt eigenlijk nooit goed uit. U heeft het al druk met uw werk, familie en sociale leven. Wat zou het fijn zijn als u dit zou kunnen overlaten aan een ander. Niet alleen het overbrengen van uw inboedel, maar ook de organisatie en planning die erbij komen kijken. Maar dan zonder extra kosten.
En hoe zou het zijn als de verhuizing zelf voor u en uw gezin een ontspannen, zelfs een plezierige dag zou kunnen worden?
Met flexibele vakmensen in uw huis die prettig aanwezig zijn en u, zonder zich op te dringen, ontzorgen. Die ervoor zorgen dat uw kinderen welkom zijn en zich vermaken. Of u en uw partner dat extra beetje service geven. Ook de onverwachte dingen oppakken. “Uw verhuizers zijn zo attent en vriendelijk”, dit krijgen wij elke keer weer van onze klanten terug. En daar zijn wij trots op.

Ook rustig verhuizen?

Daar maken wij voor onze (toekomstige) klanten zeker geen geheim van: Dat is vroegtijdig starten met plannen! Sterker nog, wij hebben een goede methode om u daarmee te helpen.  Bekijk Wiki Strang.

Service zoals u die kent van vroeger

Eduard Strang Verhuizingen is opgericht in het jaar 1881 en zijn sindsdien het verhuisbedrijf in Den Bosch, Eindhoven en omgeving. Service verlenen is al die 135 jaar onze grootste drijfveer geweest. Service zoals u die kent van vroeger, maar dan met de materialen van nu en de meest efficiënte oplossingen. Dit alles onder leiding van een vakkundig en gedreven verhuisteam.

Een enkel meubelstuk of een complete verhuizing

Niets is ons te min. U kunt voor alles bij ons terecht, onze verhuisdiensten zijn heel divers. Of het nu gaat om het verplaatsen van één meubelstuk of een geheel verzorgde verhuizing. Denkt u ook aan het demonteren van meubilair en boekenkasten, het in- en uitpakken van glaswerk, serviesgoed en kunst. Of wij pakken alles voor u in en uit zodat u dat niet hoeft te doen. We denken met u mee en streven ernaar om de beste verhuismethode voor u te vinden.

binnenland binnen Nederland verhuizen binnenlandse verhuizing Eduard Strang Verhuizingen Vught Den Bosch

om efficiënt te verhuizen hebben wij diverse verhuisliften en materieel, dat is prettig voor ons personeel en natuurlijk om de verhuizing goed te voltooien

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen? / Wat is voor u het makkelijkste?

  • bij u thuis
  • video-gesprek en video-taxatie
  • online offerte
  • bij ons op het verhuisbedrijf
  • ik wil eerst graag een indicatie
  • ik heb advies nodig
  • laat gerust weten als we extra tijd voor het gesprek nodig is, daar werken we graag aan mee
image description

Extra service

De extra diensten die wij aanbieden worden door onze klanten zeer gewaardeerd.  Te beginnen met onze inpak- en demontage service. Onze conciërge en handyman zijn u graag van dienst om uw huidige en/of toekomstige woning op te knappen, op te ruimen of aan te passen.

Verhuisbedrijf Eduard Strang Vught verhuizen naar Vlijmen Heusden

Inboedelopslag

U zult aangenaam verrast zijn over de lage opslagkosten en ruime mogelijkheden. Een beveiligde en verwarmde opslagruimte garandeert het behoud van uw inboedel. Uw goederen halen wij bij u thuis op of u levert deze zelf bij ons aan. U huurt al een opslagcontainer van 2m3  voor € 3,50 per week. Lees meer over opslag.

Extra hulp

Eduard Strang Verhuizingen werkt samen met andere betrouwbare bedrijven zoals; woning-stylisten, woning-stoffering, klusbedrijven, schoonmaak-bedrijven, veilinghuizen, kringloopbedrijven,  makelaars, verschillende antiquairs en taxateurs.

Verhuisofferte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw verhuizing. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!