Wiki Strang de slimme verbouw- en verhuismethode

Dit is Wiki Strang. Het is een informatiecentrum waar wij – en een aantal partners waar we mee samen werken – documenten op zetten die we aan u beschikbaar stellen. Als deze voor uw privégebruik zijn, dan mag u er mee doen wat u wilt. Ook downloaden.

Wiki Strang

Wij van Eduard Strang verhuizingen zijn planners en organisatoren. Wij houden ervan als verhuizingen efficiënt en soepel verlopen. Dan kijken we met een tevreden en trotse blik terug op een werkdag.

In de loop der jaren hebben we als nationaal en internationaal verhuisbedrijf veel ervaring opgedaan. We hebben gezien wat wel en niet goed werkt. Hoe gestrest klanten zijn als ze niet op tijd zijn begonnen met de voorbereiding van hun verhuizing. Hoe vervelend het is als een verbouwing uitloopt en de verhuizing moet worden uitgesteld. Wij willen onze ervaringen graag met u delen. We hebben daarom een aantal praktische tips voor u op een rij gezet. Deze gaan over het verbouwen van uw huis, het verkopen van uw huis en natuurlijk over verhuizen.

Kijkt u rustig rond, laat u inspireren en doe vooral uw voordeel met onze tips. Daar zijn ze voor.

boekendoos eduard strang verhuizingen vught den bosch

Heeft u handige tips of verbeteringen?

Heeft u interessante tips en of onderwerpen die aansluiten bij Wiki Strang en zou u deze ook willen delen? Of zou u ons willen helpen met onderwerpen te verbeteren? Wij staan hier voor open en uw hulp is meer dan welkom.

Verhuisofferte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw verhuizing. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!