Wintertijd

Het belang van goede verlichting in je interieur

Het terugzetten van de klok betekent……wintertijd!

De tijd waarin we het huis weer extra gezellig kunnen maken met lampjes en kaarsjes. Licht is een van de belangrijkste onderdelen van een sfeervolle inrichting. Je woning kan nog zo mooi ingericht zijn, zonder goede verlichting mis je sfeer in je interieur.

Firma-kijkhuis

Hoe leuk is het wanneer de lampen mooi én uniek zijn zodat jouw interieur een geheel eigen karakter krijgt. In de woontrends van 2022 zie je interieurstijlen met veel aandacht voor een persoonlijke twist. Op het gebied van verlichting worden speelse combinaties van diverse soorten en kleuren glas toegepast met mooie contrasten zoals mat, transparant, glad en geribbeld glas etc.

Zelfcreatie tip: wat dacht je van een cluster antieke lampjes met verschillende moderne snoeren?

Antieke lampjes hebben een eigen kenmerkende elegante uitstraling en vormen bovendien een duurzame keuze. Combineer verschillende kleuren, materialen en afmetingen met elkaar. Voor een extra speels effect hang je de lampen op verschillende hoogtes en varieer je tevens in de fittingen en snoeren. Juist in een modern interieur zorgt dit voor een spannend contrast. Kies voor een oneven aantal lampen en neem het midden van de tafel als uitgangspunt.

Maak van je verlichting een blikvanger; durf, wees creatief en origineel!

Het-belang-van-goede-verlichting-in-je-interieurKom je er zelf niet helemaal uit bij de styling van je interieur? Firma Kijkhuis denkt graag met je mee over verlichting, de indeling en styling van jouw woning om er samen voor te zorgen dat jouw interieur je past als een warme jas.

Liesbeth Conen en Paula Somers

Firma Kijkhuis

www.firmakijkhuis.nl