Zakelijke opslag in Vught omgeving Den Bosch

Zakelijke opslag in Vught

Eduard Strang verhuizingen slaat ook meubilair, producten, dozen, archieven en andere zakelijke materie op in de opslaguimten. We garanderen een bewaakte opslagruimte mét klimaatbeheer. Het is er niet te koud, niet te warm en niet vochtig. We bieden opslagcontainers, maar ook grotere ruimten voor als een container niet voldoende capaciteit biedt. Waarom zou u gebruik maken van de zakelijke opslagmogelijkheid van Strang? Hier volgen vijf redenen.

Extra magazijnruimte

Een winkel of kantoorruimte is binnen no time vol. Extra opslagruimte is vaak geen overbodige luxe. Vooral als het huidige magazijn uitpuilt. Met opslagruimte van Strang is het probleem van te volle ruimten opgelost. De opslagruimten van Strang zijn bovendien toegankelijk. Heeft u spullen uit onze opslagruimte nodig? Dan komt u die gewoon ophalen.

Archief

Misschien wilt u uw archief ergens anders bewaren dan in uw kantoor. Omdat u gewoon graag even afstand doet van het archief, voor een ruimtelijk gevoel. U kunt zoals gezegd het archief altijd opzoeken. We kunnen zelfs archiefmedewerkers voor u inzetten, die uw archiefopslag bijhouden en die archiefstukken voor u opduikelen op het moment dat u het nodig heeft.

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen? / Wat is voor u het makkelijkste?

  • bij u thuis
  • video-gesprek en video-taxatie
  • online offerte
  • bij ons op het verhuisbedrijf
  • ik wil eerst graag een indicatie
  • ik heb advies nodig
image description

Veilige omgeving

Onze opslagruimte is veilig. We bewaken de ruimten 24 uur per dag. U kunt met een gerust hart uw spullen en inboedel bij ons achterlaten.

Stapels voorkomen

Kent u dat? Die stapels papieren op uw bureau, of zelfs verspreid door uw hele kantoor? U struikelt over al die paparassen. Uit onderzoek blijkt dat stapels papier uw denkruimte beperken. Een lege ruimte maakt uw hoofd rustiger. U kunt daarom die stapels bij ons kwijt. Zo kunt u er alsnog altijd bij, maar hoeft het allemaal niet in uw zicht te staan.

Verhuizing kantoor

Nog een reden om opslagruimte bij Strang te gebruiken is een kantoorverhuizing. Misschien is de kantoorruimte al verkocht, maar moet de nieuwe kantoorruimte nog verbouwd worden. Afdelingen veranderen nog een aantal maanden van plek, vanwege alles wat er nog gebeuren moet. Dan kan opslagruimte handig zijn, omdat u niet telkens alles mee hoeft te verhuizen naar een andere etage. U verhuist de boel gewoon als alles pico bello in orde is.

Wilt u gebruik maken van zakelijke opslag? Neem dan contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Strang.

Verhuisofferte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw verhuizing. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!